Bali Familie Rundrejse – juli 2015

Udtalelse fra kunde

Fam. Hedegaard, Holstebro

Bali Familie Rundrejse – juli 2015

Et konfirmationsønske blev et minde for livet – Vores datter ønskede sig mest af alt i konfirmationsgave at komme ud og svømme med delfiner. Dette blev realiseret i uge 29 og 30 2015, hvor turen gik til Bali og Gili øerne.

Vi havde flere destinationer i kikkerten, men var blevet noget fascineret af Bali bl.a. ved at læse disse beskrivelser fra diverse gæster fra Travel2Bali.

Vi besøgte Ferie for Alle i Herning i foråret 2015, hvor vi snakkede med Tim fra Travel2Bali. Her fortalte vi om vores ønsker for en perfekt ferie for vores familie (2 voksne og 2 teenagere), som gerne skulle være en kombination af en aktiv ferie, afslapning, samt en kæmpe en på opleveren.

Fra første snak med Tim havde man fornemmelsen af at møde en person, som var lyttende og kun interesseret i at imødekomme vores krav/ønsker. Valget blev nemt fra vores side:

Booking, information, betaling m.m. alt var perfekt, og at Tim yderligere brugte tiden på at ringe personlig og tjekke op, om vi havde nogle spørgsmål m.m. er jo bestemt ikke noget, man forventer, men bare et kæmpe plus.

Turen derned gik perfekt – Indtil vi fandt ud af at Vulkanen på Bali havde sendt en kæmpe askesky ud over det meste af Indonesien.  Men heldigvis var det jo med Singapore Airlines – og de har bare styr på det, samt kanon betjening. Information hele vejen igennem og kostede kun 5 timers forsinkelse i Singapore, og vi kom frem uden problemer, hvor andre flyselskaber havde aflyst.

Hvad er Bali så ? – Den meste perfekte temperatur – Perfekt om dagen og dejlig lun om aftenen. En befolkning som er venlige, smilende, aldrig påtrængende, og man har på fornemmelsen af, at det er en kultur, som har formået at leve sammen i fordragelighed trods forskellige religioner.

Et imponerende natur skue med: hav, strand og en frodighed som er overvældende. Et samfund som byder på kæmpe kontraster i forhold til mange ting: rig/fattig, fantastisk natur, men også et samfund, som ikke har opfundet skraldespande (endnu), hektisk liv med masser af fest og farver, men også en ro og idyl som få steder.

Den rejsesammensætning som vi blev anbefalet passede perfekt til vores behov. 4 forskellige hoteller med 2-5 overnatninger hvert sted. Hjemmefra havde vi via Travel2Bali booket riverrafting og delfintur, som begge var kæmpe oplevelser. Eneste kommentar vores datter havde efter delfinturen var: Far, kan vi ikke prøve det her i morgen igen.

Vi bookede selv en tur på mountainbike der nede (hvilket også kan anbefales). Her kom vi lidt tættere på den flotte natur på Bali, samt lokalsamfundet. På Gili øerne lejede vi en tandem og cyklede øen rundt (lyder langt men tager kun ca. en time i langsomt tempo)

En oplevelse, man bestemt heller ikke må snyde sig selv for, er at komme ud og snorkle. Her er der mulighed for at se diverse koralrev, skibsvrag, og hvis man er heldig kan man se havskildpadder. Vi var så heldige at se/svømme ved siden af 4 forskellige havskildpadder. Et imponerende syn/oplevelse.

Så en opsummering må bestemt være, at vi fik den ferie/oplevelse, vi ønskede og lidt mere. Et rejseselskab som fulgte en til dørs 100%, og man havde aldrig den følelse af, at man bare var booking nummer.

Om Bali kan anbefales: Ja, bestemt, men som med alle andre rejser vil man altid få det optimale ud af at sætte sig ind i hvilke muligheder, der findes og vælge ud fra egne ønsker, de oplevelser som så bare følger med, og som man ikke selv er herre over er jo bare et plus.

God tur til Jer alle som vælger Bali og Travel2Bali fremover.

Familien Hedegaard, Holstebro

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster