Badeferie på Bali i Sanur – juli 2017

Udtalelse fra kunde

Helle Pedersen og familie

Badeferie på Bali i Sanur – juli 2017

Vi var en forventningsfuldt familie på 4 der rejste til Bali i juli 2017. Vi havde bestilt rejsen hos Tim fra Travel2Bali og lige fra første forespørgsel og til vi var hjemme igen har vi været yderst tilfreds.

Tim har under hele planlægningen været professionel, ærlig og imødekommende i forhold til vores ønsker. Ligeledes har vi på alle vore ture mødt en meget engageret guide (Wayan) og chauffører som på levende og interessant vis har kørt os rundt. De gjorde endda ofte en ekstra indsats for at vi kunne komme helt tæt på de forskellige mennesker vi mødt samt de forskellige seværdighederne vi oplevede.

Vi boede i Sanur alle 12 dage, en meget hyggelig og rolig by med mange små hyggelige restauranter samt handlemuligheder. Overalt i Sanur blev vi mødt af meget venlige og imødekommende balinesere som ønskede at gøre det bedste for os. Vi boede alle dage på Parigata Resort, et skønt og hyggeligt resort med meget venligt personale.

Vores formål var at opleve en helt anden kultur og verden, det blev til fulde indfriet. Vi kan varmt anbefale Sanur og Bali, deres måde at møde os turister på og lade os komme helt tæt har gjort et stort indtryk på os alle. Vi kan også varmt anbefale at rejse med Travel2Bali, Tim gør det så godt, tak for en fantastisk rejse.

Hilsen Helle Pedersen og familie

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster