3 ugers ferie til Bali & Gili Trawangan – juli 2019

Udtalelse fra kunde

Fam. Mørch Kjellerup

3 ugers ferie til Bali & Gili Trawangan – juli 2019

På vegne af Fam. Mørch Kjellerup vil jeg gerne sige tak for den store hjælp med at tilrettelægge den bedste sølvbryllupsferie – som min mor siger “én lang skøn sølvbryllupsfest”. Vi var afsted i tre uger på Bali og Gili Trawangan hvor vi boede på de dejligste hoteller.

Først i Ubud, her var vi især begejstret for vores heldags guidet tur. Vores guide var med til at humøret var højt fra morgen til aften og satte vores præferencer i fokus. Vi oplevede et besøg hos en privat familie, gåtur blandt rismarkerne og solnedgang fra bjergene.

Riverrafting var noget af en oplevelse som vi grinede os hele vejen igennem. Det kan varmt anbefales til andre gæster. Vores guide havde helt styr på det hele og vi følte og i trygge hænder.

Som Tim havde nævnt, har man lyst til mange oplevelser i Ubud og mere afslapning på Gili Trawangan – hvilket vi også havde oplevelsen af. Vi boede på et dejligt roligt hotel og cyklede rundt på øen og var også ude at snorkle.

Sanur var sidste stop på sølvbryllupsrejsen og her fejre mine forældre deres 25-års bryllupsdag. Vi hyggede os de sidste dage med massage, markeder, shopping, solbadning og med en følelse af at ferien kunne ikke være planlagt bedre.

Tak for alt, og tak for at være med til at give os dette fantastisk minde om én lang sølvbryllupsfest.

Mange hilsner, Fam. Mørch Kjellerup

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster