3 generationer på Bali og Gili øerne – juli 2017

Udtalelse fra kunde

Bodil, Johannes & familie

3 generationer på Bali og Gili øerne – juli 2017

Kære Tim, indledningsvis vil vi først med syvtommersøm slå fast, at vi alle i vort selskab absolut kun har ros til dig, for den måde du har hjulpet os med at planlægge turen på og den måde turen er forløbet på.

Alt er gennemført til den gode side af, det vi har forventet og det du har lovet os og alt med en utrolig præcision og professionalisme.  En fantastisk tur, hvor vi har set og oplevet meget. Kun stort ros.

I foråret 2016 planlagde vi, at vi i 2017 i anledning min hustru Bodils 70-års fødselsdag i maj 2017, ville invitere vore børn, svigerbørn og børnebørn og et barnebarns sambo med på en tur til Bali.

Da vi var 13, der skulle med på rejsen, ville vi have rejsen planlagt i god tid. Yngste der skulle med på rejsen var 15 år og ældste deltager er lige fyldt 73 år – 3 generationer. Der var derfor meget der skulle tages hensyn til.

I første fase kikkede vi lidt rundt i markedet på, hvad de forskellige udbydere af rejser til Bali, kunne tilbyde. Ret hurtigt faldt vort valgt på dit selskab, Travel2Bali, hvor vi med din hjælp kunne skræddersy vor egen rejse.

Vi tog derfor i begyndelsen af maj 2016 kontakt til Travel2Bali og fik en god snak med Tim om, hvad vi kunne tænke os at se og opleve derude, og hvad han kunne tilbyde. Vi valgte at bestille en 16 dages rejse med 4 dages ophold i Ubud, 4 dage på Gili-øerne og 6 dage på strandhotel i Sanur samt 2 heldagsture og 1 halvdagstur.

Cykeltur–mountainbikes omkring udbud, ca. 20 km gennem naturen omkring udbud inklusive afsluttende frokost. Landsby aktiviteter i Desa Tunjuk – dagligdagen i en balinesisk landsby med frokost i et balinesisk hjem og Ubud landsbytur.

Vi aftalte med Tim, at vi altid på et senere tidspunkt inden afrejsen kunne aftale yderligere ture, hvis vi ønskede det. Vi talte også om mulighederne for hjemmefra, gennem Tim, at bestille snorkeltur på Gili Trawangan eller købe det derude. Vi valgte det sidste og fik gode råd af Tim, til hvordan vi skulle gøre dette.

Derudover valgte vi derude, at bestille en minibus med chauffør uden guide til at køre os en tur til havtemplet Tanah Lot og derfra videre til Kuta Beach, hvor børn og børnebørn prøvede at surfe medens vi andre nød stranden og så os om i byen. Inden vi kørte hjem til vort hotel i Sanur oplevede vi solnedgangen over Kuta Beach og spiste vi en god middag. Også et godt valg.

I begyndelsen af august 2016 fik vi fra Tim tilbud på flyrejsen med Singapore Airlines og fik sat endelig tid på ud- og hjemrejse, som vi straks accepterede. Fine udrejse og hjemrejsetider uden lange ventetider. Vi valgte af forskellige årsager udrejse fra København uden tilslutningsfly fra Jylland.

Flyrejsen med Singapore Airlines blev på både ud og hjem gennemført uden forsinkelser og med særdeles god betjening og forplejning. Virkelig top.

De valgte hoteller var alle gode valg. Det var hverken Hyatt eller Sheraton, men gode hoteller med gode faciliteter, god betjening og god beliggenhed. Svarede fuldt ud til vore forventninger. Vi havde morgenmad inkluderet. Morgenmaden på hotellet i Ubud var som forventet, på hotellet på Gili Trawangan var morgenmaden overdådigt, og i Sanur var morgenmaden over forventning.

Værelserne var på alle 3 hoteller pæne og rene, rummelige og med køleskab og aircondition. Solsenge ved pool og strand var som sædvanligt lidt af en mangelvare.

Transporten til og fra lufthavnen og mellem hotellerne og færgetransport fungerede til fuld tilfredshed, gode busser med gode chauffører/guider. Sejlturen til Gili-Trawangan på en god time forløb tilfredsstillende, men sejlturen tilbage fra Gili Trawangan til en anden havn på Bali, som varede godt 2 timer, var en hård tur. Søsygetabletter kan anbefales til ikke søstærke.

De valgte ture var alle gode valg, hvor vi fik set og oplevet meget. Turene blev gennemført til vor fulde tilfredshed i gode busser med gode guider og chauffører. Vi fik på de valgte ture set og oplevede meget, -både kultur og have det sjovt.

Cykelturen på mountainbike var virkelig sjov og sikkerheden var i top. Også Landsbyturen til Desa Tunjuk var en fuldtræffer, hvor guiden på hjemvejen gav os et par ekstra oplevelser udover det aftalte, også Ubud landsbytur var en god indledning til besøget på Bali. Også snorkelturen med båd, som vi selv, med råd fra Tim, havde arrangeret, var en fuldtræffer. Også den af os selv arrangerede tur til Kuta Beach og Tanah Lot, oplevede vi som en fin tur.

Vi blev meget overraskede over, hvor billigt der er at leve/købe mad og drikke (øl og sodavand) på Bali. Morgenmaden var inkluderet i vor rejse. Frokost kunne købes til under kr. 50, med en cola eller øl. Aftensmad, en hovedret og 0,6 l øl eller sodavand af internationale mærker, kunne nemt købes til under kr. 100,- Vin og spiritus var på hotellerne på niveau med priserne i Danmark. Ønsker man, som vi, en drink før og/eller efter aftensmaden, køber man, som vi gjorde, hjemmefra eller i lufthavnen på vej derud, en flaske gin eller andet. Der må til Bali indføres 1 l spiritus pr. person.

Er man til kunsthåndværk og træskærerarbejder er der gode indkøbsmuligheder, vi kunne konstatere, at der med fordel kunne købes tøj, herunder internationalt kendte mærker til en fordelagtig pris.

Tak for god vejledning, tilrettelæggelse og gennemførelse – kun ros til Tim og Travel2Bali.

Hilsen Bodil, Johannes & familie

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster