3 generationer på Bali & Gili Air – juli 2022

Udtalelse fra kunde

Gela & Familie

3 generationer på Bali & Gili Air – juli 2022

Vi havde en fantastisk ferie – intet mindre! Der var styr på alting, og vi følte os rigtig godt behandlet og trygge. Vores guide Giri var virkelig sød og passioneret for sit land og sin kultur, og det var virkelig inspirerende at høre ham delen sin viden med os.

Vi var 3 generationer afsted: Familie med far, mor og 2 børn (18 og 21 år) og bedsteforældrene på hhv. 80 og 81 år samt onkel på 55 år.

Min mor på 81 år er desværre blevet meget dårligt gående de sidste par år, hvor vi har ventet på at komme afsted (Corona). Tim sørgede derfor for, at vi kunne leje en kørestol, som vi kunne have med på hele turen rundt på de 4 destinationer, som turen varede (15 overnatninger).

Og det gik så fint! Vi var især bekymrede for, hvordan de to ældre damer skulle komme fra “færgen” til den lille båd, der skulle lægge til inde ved Gili Air – og retur. Men Balineserne er MEGET servicemindede og har stor respekt for de ældre, så de tog bare fat og nærmest bar hende over. I det hele taget har vi oplevet at Balineserne er det sødeste folkefærd, og de kom altid springende til for at hjælpe, når vi kom med kørestolen.

Vi startede turen i Ubud, hvor vi b.la. var på 2 heldagssightseeing ture. Da vi havde egen chauffør og guide var det intet problem at være 3 generationer afsted – vi satte jo selv tempoet, og tog den tid, vi skulle bruge. Vi følte os meget privilegerede.

Den ene dag skulle vi på Riverrafting, og det kan kun anbefales! Det var en fantastisk tur i skøn natur med vandfald osv. Der var lige præcis den rigtige mængde spænding, hvor ingen var nervøse, og vi alligevel fik lidt adrenalin i kroppen. Det var nok en af de bedste oplevelser, vi havde – kun overgået af snorkeltur på Gili Air, hvor vi svømmede blandt havskildpadder.

Tim havde arrangeret en anden tur for de to ældre på samme tidspunkt, så de også kom ud at opleve noget. De var ude at se en træskærer, et væveri, en sølvsmed mm., og de var meget begejstrede for den udflugt.

Så det har været en skøn skøn ferie og vi er fyldt op med dejlige oplevelser, som vi kan leve længe på.

Endnu engang tusind tak til Tim for den fantastiske service, du har ydet. Det var så rart og trygt at have alle dine beskrivelser med os.

Så vi kan kun sige: Tusind tak for en dejlig og meget velplanlagt ferie – vi kunne ikke have ønsket os det bedre! Vi giver Tim og Travel2Bali alle de stjerner, de kan få.

Hilsen Gela & Familie

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster