Familie sommerferie Bali & Gili – juli 2022

Udtalelse fra kunde

Familien Ryberg Kristensen, Billund

Familie sommerferie Bali & Gili – juli 2022

Lige hjemvendt fra nogle skønne uger på Bali. familie med 2 voksne og 4 unge. For os første gang en rejse så langt væk hjemmefra. Vi var ikke i tvivl om at vi skulle bruge en tovholder til at hjælpe med planlægningen. Heldigvis er det Travel2Bali vi tager kontakt til.

Tim Laugesen har fra start været den bedste rejsearrangør man kunne ønske sig. Han har kæmpe viden om Bali og fuldstændig styr på fly, Covid- og indrejseregler, hoteller, udflugter og samarbejdspartnere. Man kan altid komme i kontakt, aftaler overholdes og man er godt informeret hele vejen igennem.

Vi fik sammensat en rejse som tilgodeså vores ønsker: Ubud, Gili Air og Sanur. Riverrafting, templer, rismarker, snorkling, bjergkørsel, smukke strande, regnskov, verdens smukkeste solnedgange og masser af god mad.

Det har givet os en kæmpe tryghed at kunne mærke at der var styr på alting og gjorde at vi kunne nyde og tage fantastiske Bali ind fuldt ud. Og vi er nok ikke færdige med Bali og ville til hver en tid vælge Travel2Bali som rejsearrangør igen.

De bedste hilsner fra Familien Ryberg Kristensen, Billund

Se rejsebeskrivelser fra andre gæster