Delfintur Serangan Island

Delfintur Serangan Island

Kom helt tæt på disse fascinerende dyr

Delfintur Serangan Island

I bliver hentet på jeres hotel, og kører til Merta Sari Beach (den sydlige del af Sanur stranden). Når I ankommer, får I en velkomstdrink og en kort briefing om delfinerne.

Herefter får I udleveret redningsveste og gummisandaler og sejler (10-15 minutter) ud til de flydende pontoner, der danner rammerne for havbassinerne. Her venter jer et anderledes og fascinerende møde med delfiner. Et fantastisk dyr og en meget stor oplevelse.

Sammen med delfinernes instruktør går I ned i havbassinerne (står på en lille platform i vandet), hvor I har 30 minutter sammen med de legesyge og nysgerrige delfiner. I kommer helt tæt på delfinerne og kan lege og kæle med dem (I svømmer ikke med delfinerne).

Herefter går turen igen tilbage til Sanur stranden. Her vil der blive serveret kaffe og the samt lidt frugt og I kan benytte badefaciliteterne på stedet.

Husk at medbringe: Badetøj, håndklæde, solcreme, skiftetøj og kamera. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel på sydkysten, 30 minutters interaktion med delfiner, kaffe/the/vand, badefaciliteter og transport tilbage til hotellet. Børn skal være fyldt 5 år for at kunne deltage.

Halvdags tur på 4-5 timer. Pris: Voksen 740 kr. Børn 5-11 år 655 kr.