Vores mest populære ture og sightseeing på Bali

Nedenfor kan I læse mere om vores mange spændende ture og sightseeing på Bali

Tur 1 – Uluwatu Templet & Kecak Dans

I bliver afhentet på Jeres hotel og kører mod Uluwatu Templet på den sydlige halvø af Bali. Her vil der ved siden af templet være underholdning med Kecak dans og I kan nyde den smukke solnedgang i baggrunden. Bagefter er der middag på Jimbaran strand, hvis vejret tillader dette. (Betaling for middag er ikke inkluderet)

Halvdags tur på ca. 5 timer – Pris: Voksen 320 kr. Børn under 12 år 170 kr.

Tur 2 – Mengwi Templet – Alas Kedaton & Tanah Lot Tempel

I bliver afhentet på Jeres hotel og kører mod Mengwi. Her skal I se det kongelige og unikke familietempel, Taman Ayun Templet, som er omgivet af damme. Herefter kører I til abe skoven ved Alas Kedaton.

Efter at I har besøgt abe skoven kører I videre til det berømte Tanah Lot Tempel. Templet er bygget på en klippe i havet, og har ”hellige slanger” som beskytter. Tanah Lot, siges at være Balis mest fotograferet seværdighed.

Halvdags tur på ca. 5 timer – Pris: Voksen 290 kr. Børn under 12 år 160 kr.

Tur 3 – Kintamani Vulkanen

I bliver afhentet på Jeres hotel og kører mod Ubud, gennem byerne Celuk, (centrum for guld- og sølvarbejde) og Mas, (landsby kendt for sine mesterlige træskærere). Fremme ved Tampaksiring og præsidentpaladset er der stop og I skal besøge det meget spændende og hellige springvands tempel, Tirta Empul. Der er også mulighed for at se præsidentpaladset som ligger på bjergskråningen i den nordlige del af templet.

Derefter fortsætter I til Kintamani hvor der er en enestående udsigt til søen og vulkanen Batur. Her er der også mulighed for en frokostpause. (Betaling for frokost er ikke inkluderet) Derefter kører I til den lille og rolige by Bengli for at se Balis smukkeste tempel, Pura Kehen.

Heldags tur på ca. 8 timer – Pris: Voksen 410 kr. Børn under 12 år 220 kr.

Tur 4 – Barong Dans & Besakih Templet

I bliver afhentet på Jeres hotel og kører til Batubulan, hvor I skal se Barong & Kris dans. Derefter kører I nordpå mod øens centrale højland. Det betagende landskab på turen, med brusende floder og lysegrønne rismarker kan tage pusten fra selv de mest garvede rejsende.

Dernæst besøger I templet Pura Besakih, som også kaldes moder templet, der med Agung vulkanens massive top i baggrunden og et virvar af farvestrålende festklædte balinesere med offergaver, er et af øens storslåede syn. På vejen tilbage har I mulighed for at besøge Kusamba, en lille fiskerlandsby med salt produktion.

Derefter besøger I Goa Lawah, et af de ni store templer på Bali, som udover at huse i tusindvis af små sorte flagermus også siges at være beboet af den legendariske hellige drage Naga Basuki. Derefter besøges Klungkung, som i flere århundreder var Balis politiske centrum, her kan I opleve den ”flydende” pavillon, der fungerede som domstol frem til midt i det 19. århundrede.

Der er mulighed for en frokostpause på en lokal restaurant, hvor I samtidig kan nyde den fantastiske udsigt over rismarkerne. (Betaling for frokost er ikke inkluderet)

Heldags tur på ca. 8 timer – Pris: Voksen 410 kr. Børn under 12 år 220 kr.

Tur 5 – Bedugul & Singaraja

Efter afhentning på Jeres hotel går turen nordpå mod de lidt køligere og forfriskende bjerge. Ved Bedugul skal I besøge et lokalt marked og det smukke vandtempel Ulun Danu Bratan.

På turen videre til Singaraja (som er Balis tidligere hovedstad) skal I besøge Gitgit vandfaldet. I Lovina er der mulighed for en frokostpause. (Betaling for frokost er ikke inkluderet) På vej tilbage skal I nyde Balis smukke natur og de fantastiske risterrasser i Pupuan.

Heldags tur på ca. 8 timer – Pris: Voksen 420 kr. Børn under 12 år 220 kr.

Tur 6 – Jatiluwih – Batukaru – Bedugul

Efter afhentning på Jeres hotel, kører I til Penebel i det vestlige Bali, hvor I skal se traditionelle vandingssystem på skråningen af bjerget Batukaru og nyde de smukke risterrasser ved Jatiluwih. (en del af UNESCO verdensarvsliste).

Der er mulighed for en frokostpause på en af de lokale restauranter. (Betaling for frokost er ikke inkluderet) Derefter kører I til Bedugul hvor I skal besøge et lokalt marked og det smukke vandtempel Ulun Danu Bratan.

Heldags tur på ca. 9 timer – Pris: Voksen 420 kr. Børn under 12 år 220 kr.

Tur 7 – Tenganan – Selat – Klungkung

I bliver afhentet på Jeres hotel og kører til Goa Lawah, et af de ni store templer på Bali, som udover at huse i tusindvis af små sorte flagermus også siges at være beboet af den legendariske hellige drage Naga Basuki.

På vejen videre har I mulighed for at besøge Kusamba, en lille fiskerlandsby med salt produktion. Derefter går turen til den spændende landsby Tenganan, som er hjemsted for den pre-hinduistiske Bali Aga stamme. Landsbyen ligger i et kuperet område på 250 Ha. omgivet af frodig bambusskov og særprægede banyantræer.

På forunderlig vis er det lykkedes stammen at bevare sine traditioner for arkitektur, familieforhold, religion, dans, musik og ikke mindst kunsthåndværk. Landsbyen har kun 760 indbygger fordelt på 230 familier.

Derefter fortsættes via Selat hvor I kan nyde risterrasser og panoramaudsigt over Mt. Agung. Der er mulighed for en frokostpause ved Bukit Jambul. (Betaling for frokost er ikke inkluderet). På vej tilbage stopper I ved Klungkung, som i flere århundreder var Balis politiske centrum, her kan I opleve den ”flydende” pavillon, der fungerede som domstol frem til midt i det 19. århundrede.

Heldags tur på ca. 9 timer – Pris: Voksen 380 kr. Børn under 12 år 200 kr.

Tur 8 – Ubud landsbytur

I bliver afhentet på Jeres hotel i Ubud og kører til landsbyen Sedang. Herfra skal I på en ”trekking” tur af ca. 2 timers varighed, hvor I vil besøge rismarker og lære om risdyrkning, vandingssystemer og opleve de lokales arbejde på en rismølle.

I skal også besøge en lokal kaffeplantage, og prøvesmage de forskellige typer kaffe som dyrkes på Bali. På turen vil I også besøge et traditionelt marked, og opleve når de lokale handler ind til dagens gøremål.

På hjemturen skal I besøge en almindelig balinesisk familie i landsbyen Sengguan og opleve deres hjem (compound). Derefter går turen hjem til Jeres hotel i Ubud. En spændende udflugt hvor I på tætteste hånd vil opleve balinesernes dagligdag, kultur og natur. Turen inkluderer: Afhentning fra hotel i Ubud og transport tilbage til hotellet.

Halvdags tur på ca. 4-5 timer – Pris: Voksen 280 kr. Børn under 12 år 150 kr.

Lej Jeres egen guide og chauffør

Planlæg selv Jeres sightseeingtur på Bali og oplev det balinesiske hverdagsliv på tætteste hånd. Vores guider vil give Jer et godt indblik i Balis utroligt spændende kultur, den fantastiske befolkning og deres mange traditioner.

I samarbejde med vores guider kan I planlægge en heldagstur til netop de spændende seværdigheder, I ønsker at opleve. Kontakt os for antal deltagere og pris.

Alle sightseeingture og priser er baseret på minimum 2 voksne deltagere og med afhentning fra hoteller i Ubud eller det sydlige Bali (Ubud landsbytur dog kun fra Ubud). Ved flere personer bedes I kontakte os.

Alle sightseeingture er med autoriseret guide, entre til seværdigheder, bil med aircondition, chauffør og forsikringer. Der tages forbehold for ændringer, hvis forhold gør at turene ikke kan gennemføres nøjagtig som beskrevet.

Se også vores store udvalg af udflugter på Bali.