Suka Nusa Huts ***

  Suka Nusa Huts er et lille og rigtig hyggeligt resort beliggende på den nordlige del af Nusa Lembongan, små 200 meter fra stranden.

  Resortes 18 ”hytter” ligger smukt placeret i den frodige have og de har alle terrasse eller balkon. Alle ”hytter” er simple men rigtig hyggelige og med aircondition.

  Midt i den frodige have ligger resortets swimmingpool hvor der også er bar og liggestole m.m. Resortet egner sig godt til par der ønsker mere rolige omgivelser.

  Resortets restaurant serverer et bredt udvalg af lokale og vestlige retter og i gåafstand fra resortet ligger flere mindre restauranter, butikker m.m.

  Resortets ”spacenter” tilbyder alle former for massage og deres store dykkercenter tilbyder alt inden for dykning- og snorkelture. Personalet hjælper gerne med at arrangere udflugter til f.eks. mangroveskovene eller de lokale tang fiskere. Lej en cykel eller en scooter, dette er en rigtig god måde at udforske øen på.

  Resortet tilbyder transport og håndklæder til stranden ved Mahagiri Resort (2.000 meter) og der er fri Internet.  Læs mere om øen Nusa Lembongan.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL