Namaste Bungalow ***

  Namaste Bungalow er beliggende kun 1 km. fra Crystal Bay Beach, som er øens mest populære strand. Resortet åbnede i sommeren 2013 og er det første ”rigtige” resort på øen.

  Denne lille oase kun 25 minutters gang fra Crystal Bay og tæt på den lille landsby Sakti, tilbyder en uformel og afslappet atmosfære og er et rigtigt godt udgangspunkt for spændende udflugter på øen.

  Resortes 12 bungalows er simple og charmerende indrettet med møbler lavet af genbrugstræ. De ligger smukt placeret i haven og har alle terrasse, aircondition og badeværelse med bruser.

  Resortet har en hyggelig swimmingpool, med udsigt over dalen og bugterne, her kan I nyde de eksotiske dufte fra den tropiske have omkring resortet, eller få en dejlig massage. Restauranten serverer et mindre udvalg af simple indonesiske og vestlige lækkerier.

  På alle værelser ligger en velkomstbog med detaljeret informationer om interessante aktiviteter og udflugtsmål på øen. På Nusa Penida findes nogle af de mest vigtige templer for de balinesiske hinduer.

  Resortet tilbyder sightseeingture på Penida og personalet hjælper gerne med scooter udlejning, snorkeludstyr m.m. Der er gratis Internet i lobbyen og restauranten. Læs mere om øen Nusa Penida.

   

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL