Mahagiri Resort ***

  Mahagiri Panoramic Resort & Restaurant er beliggende i landsbyen Rendang, i den vestlige del af regionen Karangasem.

  Her kun små 10 km. fra templet Besakih og midt i den smukkeste og billedskønne natur kan I nyde roen og udsigten til rismarker og vulkanen Mount Agung.

  Resortes har 16 værelser beliggende i haven, de har alle terrasse eller balkon, kaffe/te faciliteter m.m. Værelserne har ikke aircondition, men loftvifte. Swimmingpoolen ligger flot placeret i haven.

  Resortes motto er “Back to Nature” og de fleste råvarer i restauranten kommer fra lokalområdet. Restauranten bliver dagligt besøgt af mange dagsgæster.

  Der findes ingen ”turist faciliteter” i dette område, men en vandretur eller et besøg til en typisk balinesisk landsby er næsten et must. Personalet hjælper gerne med at arrangere udflugter og trekking ture i området, ligesom massage også kan arrangeres på værelset. Hotellet tilbyder fri Internet i restauranten.

  Besøger man dette område skal man naturligvis også besøge det majestætiske Besakih tempel. Templet ligger i 1.000 meters højde for foden af Agung vulkanen. Templet er Balis absolut helligste sted, og her opleves ofte store optog med flere hundrede balinesere i farverige saronger bærende på offergaver.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL