Kebun Villa ***

  Kebun Villa ligger i den smukkeste natur i landsbyen Belimbing ca. 30 km. nordvest for Udbud. Dette område omkring Sanda og Pupuan er kendt for sine utrolige smukke risterasser og plantager.

  Kebun betyder have og på den 2,6 Ha. store og frodige grund findes et stort udvalg af hvad der dyrkes på Bali. Ejeren af dette lille resort bor selv på stedet og her fornemmes rigtig den balinesiske gæstfrihed, personlig service og intime atmosfære.

  De kun 12 ”værelser” er indrettet i balinesisk stil og har alle terrasse. De er alle udstyrede med aircondition, TV, kaffe/te faciliteter m.m. Vær opmærksom på at ”værelserne” ligger i flere niveauer og der derfor er en del trapper på området.

  Hotellet har en dejlig swimmingpool som ligger nederst i haven omgivet af risterasser og den frodige have. Restauranten har et stort udvalg af balinesiske specialiteter og europæiske retter.

  I gåafstand ligger flere små restauranter som alle er beliggende med udsigt til de meget smukke risterasser i dette område.

  Hotellet hjælper gerne med cykelleje og arrangerer også private trekking og naturture i området, ligesom massage også kan arrangeres på værelset. Hotellet tilbyder fri Internet i restauranten og receptionen.

  Travel2Bali har mere end 11 års erfaring i at skræddersy individuelle rejser til Bali og de omkringliggende øer.
  måske de kan inspirere Jer til hvordan netop
  Jeres rejsearrangement skal være.
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL
  SPØRGSMÅL TIL EN REJSE ?
  KONTAKT MIG PÅ TELEFON ELLER MAIL