Grand Sunset

Grand Sunset

Utrolig hyggelig og afslappet atmosfære

Grand Sunset

Grand Sunset ligger på den vestlige side af øen Gili Air. Resortet ligger direkte ved vandet og har en utrolig hyggelig og afslappet atmosfære. Fra stranden er der udsigt til Gili Meno og Mount Agung i baggrunden og herfra kan I nyde de smukkeste solnedgange.

Resortet har 25 værelser, alle med aircondition, halvåbne badeværelser og lille ”terrasse”. Deres swimmingpool ligger med udsigt over havet og resortets strandområde tilbyder både ligge- og sækkestole, hvorfra udsigten og solen kan nydes. Restauranten ligger i vandkanten og serverer et stort udvalg af utrolig lækker, sjove og specielle retter og herfra kan den fantastiske udsigt rigtig nydes.

Personalet er utrolig venlige og meget servicemindet og stedet er specielt egnet for gæster som ønsker afslapning, forkælelse, snorkling m.m. På resortet ligger et stort dykkercenter, som tilbyder et stort udvalg af dykkercertifikater, snorkel- og dykkerture og 2 gange ugentligt er der underholdning på stranden med musik, firedance m.m. Der er fri Internet.

I gåafstand fra resortet ligger flere gode og rigtige hyggelige restauranter og 100 meter fra resortet kan lejes cykler til ca. 25 kr. pr. dag.

Resortet ligger ca. 1.500 meter fra havnen og ca. 2.000 meter fra den ”centrale bydel” på Gili Air, hvor der findes et større udvalg af butikker, restauranter, barer m.m. Det populære yogacenter H2O ligger kun 10 min. på cykel fra resortet. På stranden og i vandet foran hotellet er der en del koraller. Læs mere om Gili øerne.