Cocotinos

Cocotinos

Dejligt resort med fred og ro og fantastisk strand

Cocotinos

Cocotinos Boutique Beach Resort & Spa er beliggende i Sekotong på den sydvestlige del af Lombok. Resortet er beliggende på et 3,2 hektar stort område (tidligere kokosplantage) direkte ned til 300 meter fantastisk sandstrand.

Et resort for dem som ønsker fred og ro og et dejligt udgangspunkt for snorkling omkring de 3 uspolerede øer, Gili Nanggu, Gili Tangkong og Gili Sudak.

De 36 værelser og villaer er bygget i traditionel indonesisk landsbystil og indrettet med faciliteter som aircondition, TV, telefon, minibar, sikkerhedsboks, kaffe/te faciliteter m.m. Resortet har en dejlig pool med udsigt over stranden og havet, 2 restauranter som tilbyder lokale og internationale retter, souvenir shop, bibliotek, m.m.

Deres spa ”Laleina” tilbyder både indendørs og udendørs massage. Odyssea som er stedets dykkercenter tilbyder et stort udvalg af snorkling og dykkerture i området og arrangere gerne individuelle udflugter i området. Hotellet tilbyder fri Internet og hver eftermiddag serveres fri kaffe eller te. Læs mere om Lombok.